Stuntdouble For Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsens stunt double Martin Coops, har flere gange arbejdet tæt sammen med skuespilleren på diverse filmproduktioner.

Den danske skuespiller er fantastisk dygtig, det er der vist ingen tvivl om med den forbløffende karriere han har både i Danmark, som i resten af verden.

“Mads er en af de mest “down to earth” personer jeg har mødt – han kan sit kram og han er også super dygtig til at bevæge sig. Derfor udfører han flere af sine stunts selv, men når det er lidt ekstra tricky eller for risikabelt, så har jeg fået æren af, at udføre hans stunts på diverse filmproduktioner.” fortæller stuntman Martin Coops fra Team JIYO.

Første gang Martin skulle være stuntdouble for Mads Mikkelsen var på en reklamefilm for BoConcept. Her skulle Martin bl.a. lave en skrå “wallflip” hvor han løber sidelæns op af en væg og lander på en seng.

På denne side, kan du se reklamefilmen “The Fight” af møbelfirmaet “Bo Concept”. Du kan også se nogle “Behind The Scenes” billeder fra nogle af produktionerne hvor Mads & Martin har arbejdet sammen.

Afspil video om THE FIGHT med Mads Mikkelsen & BoConcept