MUSIKVIDEOER

Leder i efter prof. Parkour artister til jeres musikvideo?

Så book JIYO, og sørg for at jeres musikvideo skiller sig ud!

 

Mange års erfaring med musikvideoer

Vores dygtige og erfarne parkour-artister er specialister i at tilpasse deres bevægelser og koreografi til musikvideoer og leverer en spektakulær performance, der vil tage jeres video til det næste niveau.

Vores team af parkour-udøvere er dedikerede til at samarbejde med dig og dit filmhold for at skabe en præstation, der matcher din vision og din ønskede æstetik. Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til din musikstil og genre og kommer gerne med kreative inputs.

 

Parkour i musikvideo

Ved at inkludere parkour i jeres musikvideo vil i tilføje en visuel og fysisk imponerende dimension til jeres værk og skille jer ud fra konkurrenterne. Vores performers kan skabe spektakulære koreografier og tilføje en ekstra følelse af intensitet og drama til jeres næste musikvideo.

Udover parkour, repræsenterer vi også de absolut bedste indenfor akrobatik, stunt, dans og breakdance – så vi kan krydre jeres musikvideo med særlige talenter indenfor diverse streetkulturer.

Kontakt os i dag for at diskutere jeres ønsker og idéer for jeres næste musikvideo. Vi er her for at hjælpe jer med at skabe en mindeværdig og imponerende video, der vil få jeres musik til at skille sig ud.

Glem ikke at opleve Team JIYO i aktion!

Book os til dit næste arrangement og lad os tage dit publikum med på en uforglemmelig rejse.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste