Kongehuset og JIYO

Team JIYO har etableret en stærk relation til det danske Kongehus gennem flere optrædener og personlig undervisning.

Team JIYO’s optrædener for Kongehuset har været en kæmpe succes, og det har ført til flere efterspurgte optrædener for kongefamilien. Teamet er kendt for deres professionelle og energiske præsentationer, der har været en kilde til inspiration og motivation for kongefamilien.


Teamets undervisning har også været en stor succes, og Prins Nikolaj og Prins Felix har lært mange nye færdigheder gennem deres træning med Martin Coops, JIYO´s stifter. Deres fysiske og mentale kapaciteter er blevet styrket og det har hjulpet dem med at rykke grænser.

Gode relationer gennem årene.

Team JIYO har optrådt for Kongehuset til flere lejligheder, herunder Prins Nikolajs konfirmation og åbningen af verdens første officielle parkour park, JIYO Parken i Ørestad, København, hvor Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik også var til stede. Team JIYO performede for kronprinsen og det øvrige publikum, og viste kronprinsen rundt i parken.

Team JIYO har en rigtig god relation til det danske Kongehus.

Prins Nikolaj og Prins Felix var hooked på Parkour.

På billederne herover ses Prins Nikolaj og Prins Felix fra det danske Kongehus med Team JIYO, som har optrådt flere gange for Kongehuset. På billederne er vi til Prins Nikolaj´s konfirmation, hvor JIYO lavede show og derefter fik prinsene prøvet nogle parkour tricks.

Kort efter showet begyndte Prins Nikolaj og Prins Felix at blive undervist af cheftræner, Martin Coops, som har undervist prinsene privat gennem længere tid.