Parkour i København

Opdag Parkour i København

Velkommen til din ultimative guide til Parkour København. Her hos JIYO, lever og ånder vi for parkour.

Vores mål er at skabe et samlingspunkt for alle, der er interesseret i parkour, lige fra begyndere, der lige er startet på deres rejse, til erfarne udøvere, der søger nye udfordringer.

Efter mere end 15 års træning i og omkring København, kender vi efterhånden til alt der er værd at vide om Parkour i København

Vi har derfor samlet al værdifuld information omkring Parkour i København, så du nemt kan finde de fedeste parkour spots i byen.

Parkour i København
København byder på masser af gode muligheder for at udfordre både nybegyndere og avancerede parkour udøvere. På de fleste parkour spots i København, kan du finde masser af udfordring for både begyndere og øvede.

Parkour Træning i København

Er du klar til at komme i gang med parkour? Vi har et omfattende bibliotek af parkour træningstips og guides til rådighed. Uanset om du er helt ny og søger at lære de grundlæggende bevægelser, eller en erfaren udøver på udkig efter nye udfordringer, har Parkour København noget for dig.

De bedste Parkour Spots i København

Vi har samlet de absolut bedste parkour spots i København. Herunder finder du dem alle. Hvert spot har sin egen side, hvor du kan se billeder, en kort video og adresse. 

Vi arbejder hele tiden på at udbygge de Københavnske Parkour spots. Er der nogle vi mangler, så send gerne billeder og adresse til mail@teamjiyo.com – så får vi tilføjet dit spot også.

Parkour i København - Amager Strandpark Parkour Spot
Parkour i København - Amager Strandpark Parkour Spot

Amager Strandpark, Parkourbane

Adresse: Havkajakvej 2, 2300 København S

Tæt på “Bunker 5” finder du et meget populært Parkour spot, som er bygget i sandet på Amager Strandpark. 

Spottet byder på masser af muligheder for både nybegyndere som øvede. Hele området er bygget på sand og er et populært spot for både traceurs, crossfit atleter og folk der træner calisthenics.

Den Sorte Diamant - "JIYO Manddomsprøven"

Adresse: Søren Kirkegaard plads 1, 1221 København K

Parkour spottet ved søjlerne i vandet på Kalvebod Brygge i København, er også kendt som “JIYO Manddomsprøven”, som alle JIYO atleter skal igennem som “optagelsesprøve” før de kan blive en del af JIYO. Spottet blev særligt kendt, da dokumentarfilmen “MY PLAYGROUND” gik verden rundt.

parkour business og forretning
Parkour spottet ved "Den Sorte Diamant", også kaldet "JIYO Manddomsprøven".

GAME, StreetMekka, Parkour Park

Adresse: Enghavevej 82, 2450 København SV

Lige udenfor indgangen til StreetMekka, findes et rigtig godt parkour spot, hvor man nemt kan finde udfordring som nybegynder eller øvet parkour udøver.

Sundbyvester Plads, Parkour anlæg

Adresse: Amagerbrogade 243, 2300 København S

Lige ved siden busterminalen ved Sundbyvester Plads, finder du et parkour anlæg med både rails og mure og gummiunderlag.

Farum Parkour Park

Adresse: Stavnsholtvej 43, 3520 Farum

Denne parkour park er placeret lige i udkanten af København, men fordi den har så meget at byde på, har vi valgt at tage den med alligevel.

Bolsjefabrikken, Parkour anlæg

Adresse: Haraldsgade 54, 2100 København Ø

Populært Parkour spot i et meget urbant og “råt” miljø. Her finder du masser af udfordringer uanset niveau. Området er lidt gammelt, så husk at være opmærksom på, at rørene du svinger i, er stabile.

Leder du efter flere parkour spots?

Vi opdaterer købende denne side, så der hele tiden kommer nye parkour spots fra København. 

Visionen er, at samle alt det bedste indenfor Parkour i København, så du altid er opdateret med de fedeste spots, de fedeste parkour events og ved hvad der rører sig i København som parkour udøver.

Mangler du inspiration til din parkour træning? Så klik herunder, hvor du finder vores gratis parkour øvelser.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste