OM JIYO

JIYO er ikke bare et navn, det er en filosofi

Ordet JIYO er et japansk/kinesisk buddhistisk udtryk, som når det oversættes, betyder “at bruge dig selv.” Denne enkle, men dybtgående sætning har stor betydning i JIYO´s tilgang til bevægelse og liv.

 

I buddhismen

er begrebet “Ji” eller “selv” tæt knyttet til idéen om selvbevidsthed og mindfulness. Ved at forstå og være i harmoni med sig selv, kan man finde den sande frihed og befrielse. Det er her, den anden del af ordet, “Yo,” kommer ind i billedet. “Yo” betyder “at bruge,” og når det kombineres med “Ji,” opfordrer det os til at bruge os selv til det fulde potentiale.


I JIYO stræber vi efter at inspirere folk til at bevæge sig, opleve friheden og glæden ved bevægelse, at se muligheder i stedet for begrænsninger, og at bruge sig selv til det fulde potentiale. Det handler ikke kun om den fysiske bevægelse, men også om den mentale og spirituelle side af det.

 

Hos JIYO

tror vi på bevægelsens magt til at skabe denne form for frihed og selvbevidsthed. Vores kernefilosofi er “Friheden i bevægelse,” som handler om hele tiden at se muligheder i stedet for begrænsninger. Med dette tankegang, stræber vi efter at finde muligheder i alle slags bevægelser, uanset om det er parkour, freerunning, breakdancing eller endda hverdagslivet.

Vi tror på, at ved at omfavne filosofien om JIYO, kan vi ikke kun forbedre vores fysiske evner, men også vores mentale og spirituelle velvære. Det handler om at finde glæde i bevægelse og bruge os selv til det fulde potentiale, både fysisk og mentalt.

Det handler om at finde glæde, frihed og befrielse i bevægelse.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste