Film & TV

Ønsker du at tilføje spænding og imponerende akrobatiske færdigheder til dine film- og tv-produktioner?

Så har JIYO mere end 20 års erfaring i branchen og kan levere atleter, der vil løfte din næste produktion til nye højder.

 

Vores talentfulde team

af parkour-, freerunning-, akrobatik-, stunt- og breakdance-atleter er klar til at bringe deres ekspertise og kreativitet til din produktion. Uanset om du har brug for en enkelt atlet eller en hel gruppe, kan vi levere den rette kombination af færdigheder, erfaring og personlighed til at opfylde dine behov.

 

Ikoniske scener

JIYO er stolte af at have samarbejdet med nogle af de største navne i film- og tv-industrien. Vi har bidraget til nogle af de mest mindeværdige og ikoniske scener i populære produktioner. Vores atleter er trænet til at udføre imponerende stunts og akrobatiske bevægelser med sikkerhed og præcision, mens de samtidig opretholder deres kunstneriske og kreative integritet.

Med professionalisme, passion, teamwork og høje færdigheder som vores kerneværdier, leverer JIYO det absolutte topniveau, som vi er blevet kendte for.

Vores omfattende netværk af atleter og vores tætte samarbejde med andre branchefolk betyder, at vi kan levere en problemfri proces fra start til slut. Vi tager os af alt, hvad der har med atleterne at gøre – fra planlægning og koordination af øvelser til logistik og sikkerhed.

Kontakt JIYO i dag for at lære mere om, hvordan vores talentfulde atleter kan gøre din produktion til en visuelt imponerende og mindeværdig oplevelse for dine seere.

 

Lad os sammen løfte din produktion!

Book os til din næste produktion og giv dine seere en oplevelse de vil huske.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe noget fantastisk sammen!

 

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste