Reklamer & Kampagner

Unik og spændende måde at skille sig ud på!

Er du på udkig efter en unik og spændende måde at skille dig ud i din reklamefilm, reklamekampagne eller TV-produktion? Så se ikke længere end Team JIYO – Danmarks førende eksperter i parkour, freerunning, streetdance og breakdance.

Siden 2002

har vi været pionerer inden for street-kulturen i Danmark, og vores elitehold består af nogle af verdens bedste atleter inden for parkour, freerunning, breakdance og streetdance. Vi er ikke kun eksperter i disse discipliner, men også i andre akrobatiske discipliner som stuntarbejde, scenekamp, akrobatik og tricking.

Vores unikke bevægelsesoplevelse, kombineret med vores fysiske og teoretiske viden, gør os til det perfekte valg for reklamefilm, reklamekampagner og TV-produktioner. Vores mangeårige erfaring med projekt- og rådgivningsarbejde har givet os en bred professionel ekspertise, som vi kan bringe ind i din produktion.

 

JIYO

er også kendt for at være et af verdens mest erfarne og højprofilerede performanceteam, og vi har regelmæssigt optrådt for publikum verden over med vores eksplosive shows, der indeholder elementer af parkour, freerunning, breakdance, martial arts, dans og dynamiske stunts. Vi har endda været med i talrige reklamer, musikvideoer og store TV-live shows.

Vores vision er at inspirere folk til at bevæge sig og opleve friheden og bevægelsesglæden, der findes inden for parkour og freerunning, og vi ønsker at bringe denne energi og livsstil ind i din produktion.

Glem ikke at opleve Team JIYO i aktion!

Vælg Team JiYo som dit foretrukne valg, og giv dit publikum en oplevelse, de aldrig vil glemme.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste