PARKOUR SHOW

Book et uforglemmeligt parkour show til jeres næste event.

Leder du efter parkour performers, der kan levere et actionfyldt parkour show? Så er du kommet til det rette sted. Team JIYO har mere end 15 års erfaring indenfor showbusiness og vi leverer altid unikke, skræddersyede parkour shows til enhver lejlighed.

Vi leverer både komplette parkourshows og kombinerer også parkour tricks med breakdance, akrobatik og andre fysiske stunts, hvis det ønskes.

Herunder kan du se en kort video, der viser hvordan vi kombinerer parkour med andre discipliner som breakdance, tricking, stunts, akrobatik og dans.

Afspil video om Shows til events

Se vores show sampler her, hvor vi viser eksempler på parkour shows.

Vores Performance Team

består af proffessionelle parkour, freerunning, breakdancing, akrobatik, martial arts og dynamiske stunt-performere.

Showet vil efterlade dig på kanten af din stol med vores eksplosive og højenergiske shows. Uanset om du leder efter en unik præsentation eller har brug for ekspert rådgivning og facilitering, har Team JIYO alt hvad du skal bruge.

Parkour show pakker

for bevægelse og gadekultur er tydelig i hver fase af vores projekter. Vi er stolte af at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores publikum hver gang.

Fra intime shows for små grupper til store produktioner for tusinder, har vi optrådt for publikum i alle størrelser, herunder den danske kongefamilie, elite-idrætsudøvere, Det Kongelige Teater og lande som Kina, Tyskland, Sverige, Letland, Grækenland, og mange flere.

Med professionalisme, passion, teamwork og høje færdigheder som vores kerneværdier, leverer Team JIYO det absolutte topniveau af underholdning, som vi er blevet berømte for.

Vi har optrådt adskillige gange til alt fra mindre, intime events til større live shows foran millioner af seere, så du kan stole på, at vi ved, hvordan man sammensætter et show, som giver publikum en unik og uforglemmelig oplevelse.

Glem ikke at opleve JIYO i aktion!

Book os til dit næste arrangement og lad os tage dit publikum med på en uforglemmelig rejse.

Parkour show, small

3-4 performers

Vores mindste pakke inkluderer fire af vores professionelle parkour performers, der vil give dit publikum en intim og energisk oplevelse. Dette er den ideelle løsning for mindre events eller som en del af en større underholdningspakke.

Parkour show, medium

5-6 performers

En Middelstor Parkour Ekstravaganza Med seks af vores talentfulde parkour performers får du en endnu mere imponerende og fængslende præsentation. Dette er en fantastisk mulighed for mellemstore events, hvor du vil have et højdepunkt, der vil få folk til at tale længe efter festen er slut.

Parkour show, large

8+ performers

Den Ultimative Parkour Oplevelse For de største events og mest ambitiøse kunder tilbyder vi vores ultimative parkour oplevelse med over 8 performers. Dette show vil med garanti efterlade et varigt indtryk og give dit publikum noget, de aldrig har set før.

Skræddersyet Parkour Show til jeres event!

Vi forstår, at hver kunde og event er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede parkour shows, der passer til dine specifikke ønsker og behov. Vores erfarne og kreative team vil arbejde tæt sammen med dig for at skabe et show, der rammer plet indenfor de rammer og ønsker, som du måtte have.

Uanset om du ønsker et actionfyldt show med højt tempo eller et afdæmpet show, der fokuserer på storytelling og giver publikum rum til at reflektere, så kan vi hjælpe dig med den helt rette sammensætning.

Mange års erfaring med Parkour Shows

Vi har lavet shows indenfor parkour og freerunning til alt fra firmaevents, produkt lanceringer, shows for Kongehuset og til åbningen af Eurovision Song Contest. Vi kan derfor altid tilpasse hvert parkour show til lige præcis jeres ønsker og behov. 

En ting er dog sikkert – det vil blive et parkour show med eksplosive elementer, som vil efterlade jeres gæster med en uforglemmelig oplevelse. Vi repræsenterer altid de absolut bedste parkour performers til vores shows.

Vi glæder os til at overraske dine gæster med et fantastisk, skræddersyet parkour show.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste