Parkour Workshop

Book parkour workshop med erfarne parkour instruktører, hvor sikkerheden har høj prioritet.

Som pionererne indenfor parkour og freerunning i Danmark, har vi mere end 15 års erfaring med undervisning i parkour og freerunning på alle niveauer og i alle alderstrin.

Vores vision er at tilbyde dig den mest engagerende, udfordrende og sjove parkour workshop-oplevelse.

Parkour, kendt for sin unikke blanding af fysiske og mentale udfordringer, er mere end bare en sport; det er en livsstil, en kunstform, og en metode til selvudvikling. I JIYO forstår vi den dybere betydning af parkour, og vi har dedikeret os til at skabe workshops, der ikke kun udfordrer dig fysisk, men også fremmer personlig vækst og udvikling.

Hvad kan du forvente af en Parkour Workshop med JIYO?

Hos JIYO tilbyder vi parkour workshops, der er skræddersyet til alle aldre og færdighedsniveauer. Vores team af dedikerede og erfarne instruktører sikrer, at hver deltager får den personlige opmærksomhed og vejledning, de har brug for. Lad os tage et dybere kig på, hvad du kan forvente fra en JIYO parkour workshop:

Individuel læring og vejledning

Forståelsen af, at hver deltager har unikke behov og læringsstil, er en hjørnesten i vores filosofi. Derfor tilbyder vi personlig vejledning under vores parkour workshops. Vores instruktører arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at du får mest muligt ud af din oplevelse, uanset dit færdighedsniveau. Hvis der er forskellige niveauer i gruppen, kan det være en god idé at booke minimum 2 parkour instruktører, da hver instruktør så kan varetage hver gruppes niveau og tilpasse niveauet, så alle lærer noget og har det sjovt imens.

Parkour workshop for alle aldre
Parkour workshop i Danmark

Kvalificerede Parkour Instruktører

Vores parkour workshops ledes af et team af dedikerede og kvalificerede instruktører. Med mange års erfaring inden for parkour og freerunning, både som praktiserende og undervisende, er vores instruktører rustet til at give dig den bedst mulige læringserfaring.

Vi har altid sikkerheden i top, så vi sørger altid for at deltagerne udvikler sig i det tempo, som de har det bedst med. Der er altså rig mulighed for at lære en masse teknikker i løbet af parkour workshoppen, da vores instruktører har så mange års erfaring, og dermed har nemt ved at tilpasse undervisningen diverse niveauer.

Sikkerhed og velbefindende

Sikkerhed er vores højeste prioritet. Alle vores instruktører er certificerede og har instruktørkurser, og vores faciliteter er designet og vedligeholdt med den højeste standard for sikkerhed. Du kan stole på, at din sikkerhed og dit velbefindende altid er vores vigtigste fokus.

Fysiske og mentale udfordringer

Parkour er en fysisk krævende bevægelsesform, der kræver styrke, balance og smidighed. Men det er også en mental disciplin, der kræver fokus, beslutsomhed og kreativ problemløsning. Vores workshops er designet til at udfordre både din krop og dit sind, og hjælpe dig med at vokse og udvikle dig på alle områder. 

Vi tilpasser altd hver parkour workshop efter niveau, antal deltagere samt niveau. Vi anbefaler oftest at booke flere parkour instruktører, for at imødekomme forskellige niveauer, som I måtte have.

Er der en gruppe, som er forsigtige og ønsker et roligt tempo, tilpasser vi undervisningen efter jeres ønsker. Ligeledes kan vi sikre, at de deltagere, som ønsker mere fysisk som mental udfordring også bliver stimulerede.

Som altid, med sikkerheden i højsæde.

Lasse Hammer fra JIYO viser Prins Nikolaj nogle tricks til Nikolajs konfirmation. Resten af Kongehuset kigger på.
Lasse Hammer fra JIYO viser Prins Nikolaj nogle tricks til Nikolajs konfirmation. Resten af Kongehuset kigger på.

Hyr en parkour instruktør til jeres parkour workshop

Som specialister indenfor parkour og freerunning, har vi undervist tusindevis af mennesker i alle aldre og niveauer, altid med sikkerheden i top og med fokus på udvikling og have det sjovt samtidigt.

Vi glæder os til at undervise jer i parkour i trygge rammer.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste