Happenings og virale film

Vi får Jer til at stå ud fra mængden!

Med adskillige happenings bag os og flere film, der er gået viralt på nettet, kender vi til ingredienserne og virkemidlerne, når noget skal vække stor opsigt. Kontakt os idag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe noget unikt, der bliver husket.

Happenings med et twist

JIYO er en virksomhed, der er specialiseret i at skabe unikke happenings og events, der fanger publikums opmærksomhed og skaber buzz. Vores hold af kreative og erfarne fagfolk, er dedikerede til at levere resultater, der overgår alle jeres forventninger.

Vi tror på, at det rigtige indhold kan skabe ringe i vandet, og det er derfor, at vi arbejder hårdt på at levere det bedste indhold til vores kunder. Vores happenings er designet til at skabe en stærk forbindelse mellem jeres brand og jeres publikum, og vores resultater taler for sig selv.

 

Film der er gået virale

Hos JIYO har vi stået bag flere film, der er gået virale på de sociale medier – i denne sektion kan du se nogle af filmene, som JIYO har stået bag eller medvirket i.

Ud over at være proff. atleter, har vi nemlig også kreative hjerner, og følger hele tiden med de nyeste trends, så vi ved hvad der rører sig.

Det er klart, der er aldrig nogen form for garanti for, at noget “går viralt”, men jo mere umage man gør sig og gennemtænker sine idéer, desto større chance er der for, at det sker.

Vi hjælper med vores ekspertise

Vi kan hjælpe jer med alt fra at udvikle en idé til at producere, markedsføre og distribuere jeres indhold.

Vi kan også hjælpe med at skabe buzz omkring jeres indhold ved hjælp af de sociale medier.

Her kan nævnes, at vi hos JIYO har mere end 300.000 følgere på vores sociale medie kanaler og +25 mio views på vores videoer sammenlagt.

I et samarbejde med Jer, vil vi naturligvis også bruge vores markedsføringskanaler, til at få jeres nye kampagne ud over stepperne.

Vores team af topdygtige og erfarne atleter, er altid klar til at tage udfordringen op og skabe noget, der vil skille sig ud fra mængden.

Vi tror på at tænke uden for boksen og bringe nyt liv til vores kunders brand.

Så hvis I vil have jeres virksomhed til at blive bemærket og skabe et varigt indtryk på dit publikum, så er JIYO det rigtige valg for Jer.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe Jer med at skabe de næste store happenings og virale film for jeres brand.

 

Lad os skabe noget unikt sammen!

Vælg JIYO og giv jeres publikum en oplevelse, de aldrig vil glemme.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste