SHOWS

Er du klar til en uforglemmelig oplevelse?

Så er du kommet til det rette sted. Med mere end 15 års erfaring indenfor showbusiness, leverer vi unikke, skræddersyede shows til enhver lejlighed.

 

Afspil video om Shows til events

Se vores show sampler her

Vores Performance Team

af parkour, freerunning, breakdancing, akrobatik, martial arts og dynamiske stunt-performere vil efterlade dig på kanten af din stol med vores eksplosive og højenergiske shows. Uanset om du leder efter en unik præsentation eller har brug for ekspert rådgivning og facilitering, har Team JIYO alt hvad du skal bruge.

 

Vores passion

for bevægelse og gadekultur er tydelig i hver fase af vores projekter. Vi er stolte af at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores publikum hver gang.

Fra intime shows for små grupper til store produktioner for tusinder, har vi optrådt for publikum i alle størrelser, herunder den danske kongefamilie, elite-idrætsudøvere, Det Kongelige Teater og lande som Kina, Tyskland, Sverige, Letland, Grækenland, og mange flere.

Med professionalisme, passion, teamwork og høje færdigheder som vores kerneværdier, leverer Team JIYO det absolutte topniveau af underholdning, som vi er blevet berømte for.

Vi har optrådt flere gange på live tv foran millioner af seere, så du kan stole på, at vi ved, hvordan man sætter et show.

 

Glem ikke at opleve JIYO i aktion!

Book os til dit næste arrangement og lad os tage dit publikum med på en uforglemmelig rejse.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste