Parkour redskaber

Specialdesignede Parkour redskaber - designet til bevægelse.

Parkour Redskaber og Parkour Stativer: Skab dit eget Urbane Træningsområde.

Parkour redskaber til alle niveauer

Velkommen til vores hjemmeside, hvor vi fokuserer på parkour redskaber og stativer. Vi har et passioneret ønske om at fremme parkour – en unik sport, der kombinerer fysisk udholdenhed, mod, smidighed og kreativitet. Uanset om du er ny inden for parkour, eller allerede har mange års erfaring, vil du finde, at det rette udstyr kan tage din praksis til helt nye højder.

Hvad er Parkour Redskaber og Parkour Stativer?

Parkour redskaber og stativer er specialdesignede træningsredskaber, der kan bruges til at efterligne de udfordringer, parkour udøvere ofte møder i urbane miljøer. De kan omfatte alt fra simple balancebomme og klodsstammer til mere komplekse moduler og forhindringsbaner, der kan tilpasses efter dine specifikke træningsbehov.

Fordelene ved at investere i Parkour Redskaber og Stativer

  1. Personlig Tilpasning: Parkour redskaber og stativer giver dig mulighed for at skabe et træningsområde, der er perfekt tilpasset dine individuelle behov og færdigheder. Du kan justere layout og sværhedsgrad efter dit eget tempo og kompetenceniveau, og dermed sikre en kontinuerlig og sikker progression.

  2. Øget Sikkerhed: Mens parkour ofte praktiseres i det urbane landskab, kan det til tider være uforudsigeligt og farligt. Parkour redskaber og stativer er designet med sikkerhed i tankerne og giver dig en sikker og kontrolleret miljø at træne i.

  3. Træning året rundt: Vejrforhold og årstid kan ofte begrænse dine træningsmuligheder udendørs. Med parkour redskaber og stativer i dit eget hjem eller på din egen grund, kan du træne året rundt, uanset vejrforholdene.

  4. Spar tid: I stedet for at bruge tid på at søge efter det perfekte sted til parkour i dit lokale område, kan du bruge den tid på at træne med parkour redskaber og stativer derhjemme.

  5. Socialt miljø: Et personligt parkourområde kan skabe et fantastisk socialt miljø. Inviter venner til at træne sammen, del dine færdigheder og opdag nye teknikker. Et sikkert og tilgængeligt træningssted kan gøre parkour til en social sport.

Parkour udstyr - testet og udviklet af proffesionelle parkour udøvere.

Hos os finder du et bredt udvalg af parkour redskaber og stativer, der kan hjælpe dig med at skabe dit eget unikke parkour miljø. Fra begynder til avanceret, har vi noget til alle. Vores produkter er designet til at være holdbare, sikre og til at fremme udviklingen af dine parkour færdigheder. Vi er her for at hjælpe dig på din parkour rejse, uanset hvor den må tage dig hen.

Hvis du er klar til at tage din parkour træning til det næste niveau, er det tid til at investere i kvalitets parkour redskaber og stativer. Kontakt os for mere information om vores produkter, eller se vores online katalog for at begynde at skabe dit eget personlige parkour træningsområde i dag.

 

Med disse parkour redskaber, bliver du bedre og bedre dag for dag – parkour redskaberne er udviklet så både parkour klubber, parkour foreninger og instruktører kan få stor glæde af dem. De kan også købes som privatperson.

Redskaberne kan bestille her i Parkourshoppen.

Står i og mangler parkour redskaber?

Se Parkourshoppens udvalg ved at klikke herunder. Vi hos Team JIYO har designet og testet alle deres redskaber.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste