Book en Parkour Specialist

Få rådgivning af parkour eksperter

Som pionererne indenfor parkour og freerunning i Danmark, har vi arbejdet på mange spændende projekter, hvor vi altid bringer vores ekspertise indenfor parkour og freerunning.

Design af parkour parker

JIYO tegnede og designede verdens første officielle parkour park “JIYO Parken”, som blev indviet i Ørestad i København i august 2009. Parken blev lavet i tæt samarbejde med By & Havn.

Parken blev hurtigt verdenskendt, da den var del af dokumentarfimen “MY PLAYGROUND” som gik verden rundt på filmfestivaller.

Når man skal bygge en parkourpark, er der mange ting, der skal tages højde for, hvis man vil sikre, at sikkerheden er i top og at det der bliver bygget, rent faktisk kan bruges til parkour.

Fantastisk design skaber fantastiske muligheder for bevægelse

“Hvis man vil have designet en parkourpark, er det vigtigt man henvender sig til eksperter indenfor parkour og freerunning, som har erfaring med parkour design.Ellers risikerer man, at  parkour parken kan være ubrugelig eller i værste fald – farlig for dem, som skal bruge den.” [ Team JIYO ]

Når vi designer parkour anlæg, sørger vi altid for, at designe noget unikt. De parkour anlæg, som vi har designet overalt i Danmark og Skandinavien, er altid lavet efter den målgruppe, som anlægget er tiltænkt.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres parkour park projekt.

 

Hyr en parkour ekspert til dit projekt.

Som specialister indenfor parkour og freerunning, har vi arbejdet med mange kommuner og virksomheder, som har søgt en proff. samarbejdspartner. 

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig omkring dit næste projekt.

 

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste