Parkour Undervisning

Book parkourundervisning med erfarne parkour instruktører, hvor sikkerheden altid er i fokus.

Som de ledende kræfter inden for parkour og freerunning i Danmark, besidder vi over 15 års erfaring i at undervise i disse discipliner på tværs af alle færdighedsniveauer og aldersgrupper.

Vores ambition er at tilbyde dig den mest inspirerende, udfordrende og underholdende parkour undervisning.

Parkour, berømt for sin særegne kombination af fysiske og mentale udfordringer, er mere end bare en sport; det er en livsstil, en kreativ udtryksform og en strategi for personlig udvikling. Hos JIYO forstår vi parkour i sin dybeste essens, og vi har forpligtet os til at udvikle undervisningssessioner, der ikke kun udfordrer dig fysisk, men også fremmer personlig progression.

Hvad kan du forvente fra Parkourundervisning med JIYO?

Hos JIYO tilbyder vi parkour workshops til alle aldersgrupper og niveauer.

Vores engagerede og erfarne undervisere sikrer, at hver elev modtager den individuelle opmærksomhed og vejledning, de kræver. Lad os se nærmere på, hvad du kan forvente fra JIYO’s parkourundervisning:

Personlig læring og vejledning

Vores undervisningsfilosofi er bygget på den forståelse, at hver elev har unikke behov og læringsstile. Derfor tilbyder vi individuel vejledning under vores parkour sessioner. Vores undervisere arbejder nøje sammen med dig for at sikre, at du får det maksimale udbytte af din erfaring, uanset dit kompetenceniveau. Hvis gruppen er sammensat af forskellige niveauer, kan det være gavnligt at booke mindst 2 parkourundervisere, således at hver underviser kan håndtere hver gruppes niveau og justere undervisningen, så alle får noget ud af det og har det sjovt på samme tid.

Parkour workshop for alle aldre
Parkour workshop i Danmark

Erfarne Parkour Undervisere

Vores parkour undervisning er styret af et team af engagerede og kompetente instruktører. Med omfattende erfaring inden for både praksis og undervisning i parkour og freerunning, er vores instruktører fuldt udrustede til at give dig den mest effektive læringsoplevelse.

Vi prioriterer altid sikkerheden højt, og sikrer, at alle deltagere udvikler sig i det tempo, de er mest komfortable med. Derfor er der masser af muligheder for at lære forskellige teknikker i løbet af parkourundervisningen, da vores instruktørers brede erfaring tillader dem at justere undervisningen til enhver kompetenceniveau.

Sikkerhed og trivsel

Sikkerhed er vores allerhøjeste prioritet. Alle vores instruktører er certificerede og har gennemført instruktørkurser, og vores faciliteter er designet og vedligeholdt med det højeste niveau af sikkerhedsstandarder. Du kan have tillid til, at din sikkerhed og dit velbefindende altid er i centrum for vores indsats.

Mentale og fysiske udfordringer

Parkour er en fysisk krævende disciplin, der kræver styrke, balance og smidighed. Men det er også en mental disciplin, der kræver koncentration, beslutsomhed og kreativ problemløsning. Vores undervisning er designet til at udfordre både din krop og dit sind, og hjælpe dig med at udvikle dig på alle fronter.

Vi skræddersyr hver parkourundervisning til antallet af deltagere samt deres niveau. Vi anbefaler ofte at reservere flere parkourinstruktører for at imødekomme de forskellige niveauer, der måtte være i gruppen.

Hvis der er en gruppe, der foretrækker et mere forsigtigt tempo, justerer vi undervisningen i overensstemmelse med jeres ønsker. Ligeledes sikrer vi, at de deltagere, der ønsker en større fysisk og mental udfordring, også bliver stimuleret.

Som altid, er sikkerheden i absolut fokus.

Lasse Hammer fra JIYO viser Prins Nikolaj nogle tricks til Nikolajs konfirmation. Resten af Kongehuset kigger på.
Lasse Hammer fra JIYO viser Prins Nikolaj nogle tricks til Nikolajs konfirmation. Resten af Kongehuset kigger på.

Hyr en parkour instruktør til jeres parkour workshop

Som specialister indenfor parkour og freerunning, har vi undervist tusindevis af mennesker i alle aldre og niveauer, altid med sikkerheden i top og med fokus på udvikling og have det sjovt samtidigt.

Vi glæder os til at undervise jer i parkour i trygge rammer.

Testimonials

MC Clemens
MC ClemensRapper & Musiker
Læs mere
"Team JIYO er de hotteste, flotteste og mest utrolige drenge, man nogensinde kan placere i en abezoo. Mine varmeste anbefalinger og tak for en kæmpe indsats i mine to seneste musikvideoer "Vi Ejer Natten" og "Har Det Godt"
Hadi Ka-Koush
Hadi Ka-KoushSkuespiller & TV vært
Læs mere
”Jeg har fulgt JIYO gennem mange år – det er SÅ SINDSSYGT hvad I har opnået indenfor jeres felt og jeg må tage hatten af for det i formår at præstere gang på gang!"
Jan Gintberg
Jan GintbergKomiker
Læs mere
"Det I ka´ er altså VIRKELIG noget andet end gymnastik fra da jeg var dreng…..
Kronprins Frederik
Kronprins FrederikHans Kongelige Højhed
Læs mere
“Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Team JIYO flere gange og må sige, at jeg virkelig er fascineret af den måde I bevæger jer på. Nogle af jeres teknikker minder lidt, om dengang jeg selv var frømand."
Christian Stadil
Christian StadilDirektør For Hummel
Læs mere
“Det der gør at Team JiYo adskiller sig fra andre er, at de er så aktive. Og så er det nogle kloge guys, udover de både kan danse, slås og lave parkour. Irriterende multitalenter på den rigtig fede måde!”
Bent Fabricius-Bjerre
Bent Fabricius-BjerreMusiker
Læs mere
“Meget flot artistnummer og meget flot koreograferet!”
Bubber
BubberTv-Vært
Læs mere
“Der er vist ingen tvivl om, at Team JiYo er mestre i cirkelspark og så også lige det der med saltoerne!”
Etta Cameron
Etta CameronMusiker
Læs mere
“I var utrolig seje og fantastiske. I får et STOOORT 5-tal af mig!”
Anders Lund Madsen
Anders Lund MadsenKomiker & Kommentator
Læs mere
“Det er altså dejligt at se dise kroppe i leg, man får jo helt lyst til at dyrke parkour!”
Tidligere
Næste