Informasjonskapsler og personvernregler

Eierinformasjon

JIYO
E-post: mail@teamjiyo.com

2. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller. på samme måte for å kunne gjenkjenne det. Det er ingen personlig informasjon lagret i informasjonskapslene våre, og de kan ikke inneholde virus.

3. Hvordan slette eller blokkere informasjonskapsler

4. Formålet med informasjonskapsler på nettstedet vårt:

  • For å lagre innstillingene dine.
  • Trafikkmåling og statistikk.
  • Målretting og frekvensstyring av annonsering.

5. Tredjeparter med tilgang til å sette informasjonskapsler

Nettstedet bruker informasjonskapsler fra følgende tredjepart:

  • WordPress
  • Google
  • Facebook

6. Personopplysninger

Personopplysninger gis aldri til tredjeparter, med mindre du uttrykkelig samtykker til dette, og vi samler ikke inn personopplysninger uten at du gir oss denne informasjonen ved å registrere deg, kjøpe eller delta i en spørreundersøkelse osv. Du oppgir dine personopplysninger på egen risiko .

 

Personopplysninger brukes til å gjennomføre kjøpet eller tjenesten i forbindelse med hvilken informasjonen samles inn. I den grad det behandles personopplysninger om deg, har du etter personopplysningsloven rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan tilskrives deg. Dersom det viser seg at opplysningene eller dataene som behandles om deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve at de blir rettet, slettet eller sperret. Du kan når som helst protestere mot at opplysninger om deg behandles.

 

Du kan også trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Du har mulighet til å klage på behandlingen av opplysninger og data om deg. Klager sendes til Datatilsynet, jf. personopplysningsloven § 58 (1). 1.